Camper Verhuur België

tawkto Camper Chat

FAQ

Gelieve u naam, voornaam, adres, gsm-nummer en de gewenste huurperiode/soort camper door te sturen via e-mail. U contract en algemene voorwaarden worden dan binnen de 24 uur bezorgd.

Bij boeking dient u 50% van de huursom te voldoen. De overige huursom dient 4 weken voor vertrek betaald te worden.

Ja dit is mogelijk. U kunt kiezen over een spreiding van de huursom over een periode van 6 maanden.

De campers worden opgehaald op zondagochtend en ingeleverd zaterdagnamiddag. In het laagseizoen kan van deze ophaaldagen afgeweken worden. Vraag via e-mail naar de mogelijkheden.

Ja bij ons is dit geen enkel probleem en mag jullie huisdier gewoon worden meegenomen tijdens jullie vakantie.

Al onze campers zijn omnium verzekerd. Naast deze verzekering hebben wij ook een pech-verhelping door geheel Europa via VAB. Hiernaast hebben wij ook een hotel-verzekering. Moest u onderweg pech krijgen en de herstelling duurt een aantal dagen dan mag u met al u medepassagiers op onze kosten gratis in een hotel overnachten.

Ja, deze bedraagt standaard 1000 euro en moet voldaan worden 2 weken voor vertrek.

Al het materiaal voor de keuken is inbegrepen in de camper. Het enige wat u zelf dient te voorzien zijn hoofdkussens, bedlinnen en handdoeken. U krijgt een gedetailleerde inventaris mee bij de opmaak van het huurcontract.

Ja, er zit standaard een fietsenrek voor 4 personen gemonteerd op onze motorhomes. 1 fietsenrek heeft een draagvlak van 60 kg. Dit mag in geen enkel geval overschreden worden.

Ja, al onze campers mogen bestuurd worden met een B-rijbewijs. In geen enkel geval mag de MTM van 3500 kg overschreden worden.

Neen, dit is nooit het geval. Indien u afreisd naar een bestemming waar winterbanden nodig of verplicht zijn gelieve ons dan op de hoogte te brengen zodat wij deze kunnen veranderen.

Ja dit is toegelaten, echter hanteren wij hier specifieke richtlijnen/eisen voor. Indien u op wintersportvakantie wilt gaan gelieve ons hiervoor telefonisch te contacteren.

Indien de huur van u camper niet kan doorgaan omwille van het coronavirus dan kunt u altijd kostenloos herboeken naar hetzelfde jaar van de huurperiode of een jaar later. Indien u echt wilt annuleren en niet wilt herboeken dan hanteren wij een administratieve kost ter waarde van 125 euro.

Neen, onze alkoofcampers zijn hiervan niet voorzien. Enkel onze Pössl 2 win plus van is hiervan voorzien en mag een gewicht trekken van 3000 kg.

Niet gevonden wat je zocht? Aarzel niet om ons te contacteren, we helpen je graag verder!